SOLO Langdistanse unicycle club

 

 

 

  Hovedsiden:  

 

Aldri har enhjuling sesongen vært så lang som i 2011.

Første tråkk ble tatt i slutten av Mars på snødekte veier og siste tur i Østmarka ble tatt 2 søndag i advent også på snødekte veier.

Et av Sesongens store høydepunkt har utvilsomt vært Enhjuling med gir, maks farten endte tilslutt på 34,87km/t og dette er nok det raskeste som er mulig for undertegnede på 150 krank fordi hjulet vibrerer helt enormt.

Den gira enhjulingen ble kun brukt på asfalt denne sesongen fordi den var utstyrt med TA-road dekk, dette dekket er tungt og har rillet mønster dvs.genialt til asfalt men direkte uegnet til alt annet.

 

Før sommerferien ble skogsbilveiene i Østmarka brukt flittig, og det er merkbart at teknikken  har blitt bedre .Bakkene som tidligere har vært vanskelige å komme opp var i år mye lettere å håndtere ,dette er ikke fordi jeg har blitt vesentlig sterkere i beina men fordi teknikk og balanse gjør at jeg ikke er avhengig av høy styrefart.

I slutten av Juni ble det deltagelse i Styrkeprøven Eidsvoll-Oslo , rittet ble brukt som en oppkjøring til Geilo24. Distansen ble gjennomført på 137 krank og målet var å sykle raskere en forrige gang , tiden ble 3 timer og 32 minutter effektiv sykkeltid .

Første helg i Juli var det duket for Geilo24 og dette var like trivelig som året før selv om værgudene ikke samarbeidet.

I August mnd. ble Nordmarka syklet på langs sammen med Kjetil unijuul og dette var en fantastisk tur, Kjetil er en av pionerene på enhjulsykkel og har.syklet denne turen siden 2006 i tilegg til 2 x birken og deltagelse i enhjulsykkel- wm i danmark.

Unijuul og Solocyclist på Skjærsjødammen august 2011.

 

Trilleparti i Øsmarka en vakker høstdag.

Resten av høsten har blitt brukt flittig i Østmarka , det er blitt flere turer sammen med Jan –Erik Skogmo på skogsbil veiene. Savnet etter en lang- tur rute i nærområde har vært stort men etter litt prøving og leting fant jeg en rute som går fra Leirskallen over Sandbakken via Vangen og ender ved Børtevann  det er et lite trilleparti over en myr men ellers er det mulig å sykle sammenhengende i Marka fra Oslo til Enebakk.

Total distanse syklet 2011 = 2560 km totalt

Total distanse syklet 2011 på guni= 170 km   

 

 

-Våre Unicycler

 

 

 

 

Linker til sider:

 

Styrkeprøven

 

Geilo24

 

Unicon 16

 

Leverandører

solocyclist.net © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use